Jäseninfo

Jos työskentelet Helsingin lastensuojelussa on yhdistyksesi JHL 023!

JHL:n jäseneksi voi liittyä:

JHL:n liiton ja työttömyyskassan jäsenmaksu on 1.38 % bruttotuloista ennen veroja. Palkanlaskijan voi valtakirjalla valtuuttaa maksamaan jäsenmaksun suoraan palkasta tai jäsenmaksun voi maksaa itse.

Liiton toimittamissa jäsenhakemuskaavakkeissa on mukana valtakirja, joka toimitetaan palkanlaskijalle

Jäsenasioita on helppo hoitaa kirjautumalla JHL:n sivuilta löytyvään sähköiseen Jäsenpalveluun 24h. Kirjautuminen tapahtuu etusivulta käyttäen jäsenkortista löytyvää jäsennumeroa; salasanana ensimmäisellä kerralla toimii jäsenen henkilötunnus. Sähköisessä palvelussa voit esimerkiksi päivittää yhteystietosi, tilata uuden jäsenkortin, ilmoittautua liiton kursseille sekä tarkistaa ja maksaa jäsenmaksun ja ilmoittaa jäsenmaksuvapautuksesta.

Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä yhdistyksen jäsenasiainhoitajaan jaana.jhl23@gmail.com

Jäsenasioissa sinua opastaa myös liiton jäsenyksikön palvelunumero p. 010 7703 430 ma - to klo 9 - 13.30.

Tietoa JHL:n jäseneduista löydät JHL:n nettisivuilta, tästä.